Vi älskar att göra allt möjligt

Men främst fokuserar vi på att flytta och städa, och att skriva om att flytta och städa!

Det kanske verkar underligt att skapa en hemsida om flytt och städ, det är väl rätt så tråkiga ämnen kan man tycka. Det kanske är sant, men vi har mycket att säga om dessa ämnen och vi tycker faktiskt om att skriva om dem. Kanske för att det är enkelt och konkret och att vi mest vill öva oss på att skriva blogg-inlägg om något. Det är lätt att skriva om saker man kan mycket om.

Jag som skriver det här har jobbat som städerska i snart 13 år och min väninna har arbetat i receptionen på flyttfirma i 4 år. Vi vet vad städ och flytt handlar om och vi har nästan oändligt material att skriva om baserat på våra erfarenheter när vi arbetat i dessa branscher.

Att skriva är något vi intresserat oss för på senare tid och vem vet, kanske blir det en ny karriär av det till slut! Men just nu tycker vi bara att det är kul att slänga ur oss ord och få ihop artiklar som faktiskt handlar om någonting. Vi har testat att skriva mer personliga inlägg men vi har båda tyckt att konkreta informations-inlägg är det mest stimulerande att skriva, så därför är det vad vi satsar vår största kraft åt.

Du får gärna vara med och lämna dina åsikter och önskemål om vad vi kan skriva om och även om du vill dela med dig av någon erfarenhet relaterad till flytt eller städ. Du kanske har haft något roligt som hänt dig eller något som vart uselt som du vill att andra skall slippa! Vad det än är så uppskattar vi att du har av dig till oss!