Sitta i receptionen på flyttfirma eller bli skribent?

Ja, det är inte det roligaste jobbet man kan ha antar jag. Men det är inte så jäkla tråkigt heller. Jag är faktiskt rätt så stimulerad på jobbet måste jag erkänna. Det händer alltid något och jag har mycket kontakt med människor. Antingen är det med de anställda, chefen eller med kunder som ringer eller kommer in till kontoret. Så det är ett socialt jobb helt klart, vilket passar mig bra eftersom jag inte tycker om att vara ensam särskilt mycket.

Det är på gott och ont eftersom det ibland blir alldeles för mycket som händer och då känner jag mig stressad även när jag kommer hem. Det kan vara många som ringer eller ibland när det ringer arga kunder så har jag svårt att inte ta det personligt, jag vet att det inte är mitt fel att problemet uppstått men ändå tar jag åt mig på något sätt. Det är inte så kul när det är så. Men på dem bra dagarna är det ett bra jobb. Alla jobb har väl sina dåliga sidor.

Ibland funderar jag på att byta till städbranschen för att slippa stressen och få gå runt själv och lyssna på ljudböcker som min väninna som också skriver på den här hemsidan. Det enda är att jag lite rädd för den ensamheten. Samtidigt lockar det.

Vi får se hur det blir i framtiden, kanske blir jag skribent istället och skriver artiklar för aftonbladet eller något sådant! Haha! Det skulle vara kul att få utlopp för sin kreativitet på något sätt, jag älskar att skriva och jag kan tänka mig att skriva vad som helst så om du vet något sätt att få ett skriv-jobb utan att man är sådär super-duktig på att skriva så får du gärna hör av dig och tipsa!